tiistai 29. lokakuuta 2013

Rock-kirjoja tarjoushinnoin

Kiitos kaikille festivaalivieraille! Tavoitimme viikon aikana lähes 350 Venäjästä kiinnostunutta!

Muistakaahan, että pietarilaisten rokkareiden näyttely Kerubissa on nähtävillä vielä tämän viikon loppuun! Paras valaistus kuvien katsomiseen lienee lounasaikaan, auringon laskettua näyttelytilassa on hämyisä baaritunnelma.

 
FESTAREIDEN ERIKOISTARJOUS
 
Vielä tämän viikon on mahdollista varata Into-kustannuksen musiikkiaiheisia kirjoja Häivähdys Venäjää -tarjoushinnoin:

Tomi Huttunen: Pietari on rock 10 € (ovh 25 €)
 
Pietari on rock kertoo Leningradin rockin synnystä, ensimmäisen rock-klubin perustamisesta ja ensimmäisistä äänitteistä – niin epävirallisista kuin virallisista. Se on kirja venäläisistä rockrunoilijoista, joista tuli enemmän kuin runoilijoita.
 
 
Rockyhtye DDT:n perustaja ja keulahahmo Juri Shevtshuk on venäläisen rockrunouden aatelia. Joka kevät minä kuolen on antologia, joka esittelee suomalaiselle lukijalle runoilija Juri Shevtshukin. Se sisältää suomennettuja rocksanoituksia ja luettavaksi tarkoitettua lyriikkaa
 
Kirjatarjous on voimassa pe 1.11. asti. Oman kappaleesi voit varata VAIN kirjoittamalla sähköpostia Joensuun Venäjän ystävien osoitteeseen: venajanystavat@gmail.com (Huom! Varaus on sitova.) Kirjojen toimitus tapahtuu noutona Joensuun keskustan alueelta, esim. Joensuun Venäjän Ystävien pöydästä Ystävyysmessuilta lauantaina 9.11.2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti